sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 8, 2010

birthday my darling le plak...:-)



hari ni birthday my hubby...
dlm bulan 7 ni ramai btul yg sambut birthday dlm keluarga aku..
termasuk suami tercinta dan adikku..

atas permintaan birthday boy(hubbyku)..
tahun ni dia nak sambut birthday dia bersama-sama adik bradik nya..
so,kena ler tangguh celebration ke hari minggu ni coz nak semua ade..
so..the celebration will update next..
jd hari ni xde ler aku buat apa2 persiapan..
just masak2 biasa jer cuma semua masakan feveret dia ler aku masak..
aku masak pun semuanye lepas balik dr keje td..
lauk2 simple je..asalkan en hubby bertambah byk kali..hehehe...

kari ikan tongkol

ayam masak halia ngan lada hitam

tempe masak bening daun kunyit


lepas makan ade gak ler en hubby potong kek..
kek coklat..sendiri buat maa..mlm smlm aku buat,tp xde plak pic potong kek sbb my hubby ni mmg payah skit kalo suruh amik pic...kira bernasib baikler kalo dapat bergambar ngan dia..

home made chocalate cake

hadiah birthday pun aku dah bg masa wish kul 12 tgh mlm lg..
kali ni aku bg belt ngan wallet jer..
puas fikir nak bg ape,tp akhirnya decide bg benda alah tu..
sebab rsnya yg lama mcm dah buruk benar..hehehe..

so...my darling....


happy birthday...semoga panjang umor,dmurahkan rezeki,dan sentiasa menyayangi ayang seadanya..smoga sgala impian kita bersama akan tercapai dan terima kasih byk2 kerana sentiasa menjadi orang yg paling bermakna dalam hidup ayang...
semoga pertambahan umurmu sentiasa dirahmati Allah...
Aminnnnn...

6 comments:

intan izani said...

happy birthday to him

semoga bahagia dgn fazee dunia akhirat
kem salam suami ko fazee ;p

fashah84 said...

intan.......

Aminnnnnnnn...suami ku kirim salam padamu dan suamimu jua..heheh

AIN NAZRI said...

oo happy besday tooo untuk encik suami kamu ye fazee...

fazee bagi lah resepi ayam halia lada hitam tuh... buat post ye.. nak try laaa... cam sedap je.. terliur plak aku.. hehehehe

fashah84 said...

thanks mama...

nanti resepi akan dimasokkan dlm new post k...ni blom sempat lg...nk kuar pi dating ngan en hubby dulu...byeeeeee...

izan said...

semoga berbahagia...
nak jugak kek!

Anne Boleyn said...

hye..salam singgah, 1st time dtg sini

hey...anne boleyn masuk redmummy.com lerrr..! hehe jom tengok.. :)