sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, February 18, 2011

Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com


kak ina kl sedang mengadakan contest. Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.

assalamualaikum...

saya ni sebenarnya dah lama jadi silent reader dalam blog kak ina ni..
setiap kali buat blog walking mesti blog kak ina ni x pernah ketinggalan..
tetiba teringin plak nak join contest kali ni..
biasanye dok tgok jer org join contest dan menang(smbil gigit jari)..hehe...

oleh sebab syarat contest ni kena buat review pasal blog akak..
saya buat ler yer..
tapi kira segan ler gak sebab blog akak ni sgt ler otai..x mcm blog saya..skadar melukut di tepian gantang...hahaha...kena ke peribahasa tu ek??conpuse...

saya paling suka header kak ina sebab pic tu kak ina ada senyum jugakkk..
sbb biasa tgok pic kak ina sgt serius wokey..haha..
so,kekalkan header tu..
cuma templete
kasi tukar le kak ina...
sebab 'dinding' dah putih..so, kasi
tambah color ler skit...baru meriah!!
tapi jgn over color plak nnti rasa macam sambut diwali plak bila masuk blog akak nnti..hehe..

selain tu,sy cuma nak komen pasal entri2 akak..
semuanya best2..paling best bahagian masakan ngan keibu-bapaan..saya sukaaa!!
kalo bleh tambah le lg byk2 entri pasal ni..sebab kak ina ni bleh jd ibu contoh utk org lain..
coz berjaya besarkan ank2 ngan cara tersendiri..ank blajar tinggi2 plak tu..:-)

so,tu jer review saya..
harap berjaya menambat hati kak ina..
sebab teringin sgt nak merasa cookies kak ina tu..yummy!!



3 comments:

kak ina kl (1) said...

terima kasih sudi join contest akak. Sebarang pandangan akak terima dengan hati terbuka.

Link blog akak letak kat sidebar yer. Tunggu keputusannya nanti.

fashah84 said...

sama2 kak ina...

nur said...

Salam Kenal. Nur jenguk dari blog kak ina.. Follow sini.. n good luck..
nurhafiz2009@yahoo.com
Jemput ke:ALL IN ONE