sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, February 13, 2010

choc cupcake utk BBQ nite esok...!!



Fuuhhh...
selesai gak aku buat choc cup cake utk BBQ nite family esok...
aku buat 150 biji...harap cukup ler utk semua...
tempahan ni dr my lovely tokwan..
esok pagi2 baru bertolak ke kampung..
ingat nak blik hari ni tp cik abg ade last minute punyer keje..
xpe..yg penting dapat balik..

sempena cuti raya cina ni semua nmpknya family aku blik kg..
seronok btul..lama dah x dpt berkumpul ramai2..
kalo dah ramai yg blik ni,mcm2 cerita ler dpt kongsi bersama..
anak2 tokwan toki je 7 org..msing2 dah kawin..cucu je dah 23 org..
hampir 40 org semuanyer...
mau gamat nanti...
x sabar rasanyer hati ni..
xpe,sabar utk satu mlm lg..
heheheh...

tp apa yg penting..
pada semua yg pulang ke kampung bercuti..
hati2 di jalan raya..
jgn jadikan kepulangan anda sesuatu yg ditangisi..
pada semua kaum cina di Malaysia..
"Gong Xi Fa Cai"


* jom saksikan keindahan choc cup cake ku..hehehe





satu box 25 ketul,ade 6 box semuanyer..

4 comments:

cikgu isza said...

sedap dan menarik, tringin nak cuba..

-aTie- said...

sedapnye...

Khaizarien @ atie Blog

fashah84 said...

cikgu isza...

mmg sedap pun..hehehe..
kalo nak cuba lain kali sy update resepi yer...

fashah84 said...

atie..

sedap tau..nyum2...;-p