sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, February 2, 2010

misi aku berjaya!!!

update kali ni aku tujukan khas buat sorang teman(zaem) ..
yg kata aku x reti buat cup cake...
hari tu aku ngaku sbb 1st time aku buat cup cake aku penyek semacam..
sbb ari tu aku tensen,aku msuk kat fb bgtau member2 tensen sbb buat cup cake penyek tu..
ade ke patut si zaem ni kata aku x reti masak..
maybe dia x pernah tgok blog aku ni kot..
padahal ade gak mskn2 dr dapurku yg aku update dlm blog ni..

jd..mlm td aku mencuba lg..
aku amik kritikan zaem tu sbg sesuatu yg positive..
dengan sokongan suami tercinta..
akhirnya...
aku berjaya selesaikan misi 'menutup malu'..

anyway,thanks le zaem...
kata2 ko buat aku trus mencuba..
special thanks gak to sifu "eri shadzrin"& member2fb lain yg beri peransang..
bangga sgt dapat antar 1 box pada mak mertua...
dapat pujian dr mak mertua...
sayanggg makkkk....!!!


sblum dibakar..

dah masak...

after simple decoration...!!

6 comments:

cik EPAL said...

nak cupcake :)

aBoi said...

nampak sedap !

fashah84 said...

cik epal..

meh ler dtg seremban..sy buat utk awk...!!ni pun baru je blajar...

fashah84 said...

aBoi..

memg sedap pun..hehehe..
mak mertua puji tau...

intan izani said...

nak cupcake!!!
yummy..nnti aku dtg umah ko
ko buat eh
nak deco yg sweet2..
hehe..
ko hias atas tu pakai ape eh?

fashah84 said...

intan..

jom dtg umah aku..
nanti aku buat spesel utk ko..
aku baru je blaja..bg adik ipar aku mkn dia kata deco aku x up to date..mentang2ler dia chef kat hotel..

aku hias guna buttercream..
slekeh kan deko aku tu..?
xpe nanti aku blajo buat deco comei2 utk ko..