sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, January 15, 2010

blackberry new version


KUALA LUMPUR - Research In Motion (RIM) Limited semalam memperkenalkan dua model terbaru telefon pintarnya, BlackBerry Bold 9700 dan BlackBerry Storm2 9520 untuk pasaran tempatan.

Pengarah Urusan Asia Tenggara RIM, Gregory Wade berkata, kedua-dua model itu merupakan generasi kedua bagi model terdahulu yang kini dilengkapi ciri-ciri terkini untuk kegunaan peribadi dan profesional.

"BlackBerry Bold 9700 dan BlackBerry Storm2 9520 menawarkan tambahan pilihan terbaik untuk memenuhi ciri dan gaya hidup mereka," katanya dalam majlis pelancaran kedua-dua model itu di sini semalam.

syiok kan?
minta cik abg nak?
bleh dpt ke?
wish me luck,k!!

10 comments:

intan izani said...

sayangnye blackberry takde 3g kan

NanLimo Bertuah said...

mau...mau...mau...
boleh tak?? :D

ari mot said...

sy nk blackberry jgk:p

fashah84 said...

intan,
ye ler kan...huhu

fashah84 said...

nanlimo bertuah.

minta kat sy ke?
sy pun nk ngecek kat hubby..huhuhuh

fashah84 said...

ari mot..

jom kite minta sape yg bleh bg nak..hahahaha
anyone???

sebelas said...

perrhh..saya pn teringin gak nak beli nie..

izan said...

nak sebijik...
saper nk sponsor?

fashah84 said...

sebelas,,,

beli jgn x beli..

fashah84 said...

izan,

minta cik abg ko..
x pun ayah bunda kan ader...
hahahha