sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, April 15, 2011

Aku jatuh cinta......hurmmm...

Assalamualaikum....

slmt tgh mlm semua....
mlm2 ni buat BW...
skali sudah jatuh cinta ngan blog ni...


aku jatuh cinta sebab blog ni ade buat something yg cute,unik,pendek kata aku suka sgtler...kreatif btul puan empunya blog ni..tunggu puan empunya blog ni reply detail dia kt email sebab teringin nk ade beg mcm ni gak...aku ni mmg x berapa ranggi,baju kurung jer pon slalu..tp beg ni tetiba je buat aku rasa jatuh cinta terusssss...
i'm in love...
;-)

p/s: klik pic to know more...


10 comments:

ct N honey said...

terima kasih buat review pasal blog saya..ini mesti bagi potongan harga ni..nanti saya contact kat e-mail ye...

kak ina kl said...

kesian pulak bila kamu kata bila ayah kawin lagi dan dapat mak tiri..mungkin ada hikmah disebaliknya.

memang lain dari yang lain ek beg ni..kreatif memang kreatif

Ila said...

a,ah..uniklah bag dia...

fashah84 said...

ct&honey..

sama2 kasih...wahh...dpt potongan ke?bestnyer....;-)

fashah84 said...

kak ina kl...

huhu...InsyaAllah ade hikmahnya...terharu sebab kak ina sudi jenguk blog sy..

kreatif kan??

fashah84 said...

ila..

meh kita order jom...;-)

Lulu Rahman said...

cantik !!!!!!!

Bella Bell said...

perghh..kreatif2..suka sangat..hehee~





^______________^V

Bella Bell said...

perghh..kreatif2..suka sangat..hehee~





^______________^V

fashah84 said...

lulu&bella..

cantik+kreatif sgt2 kan...