sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, April 13, 2011

Lepak2@the best mamak stall in Seremban...

Assalamualaikum....

ni agenda mlm tadi...
aku terlebih 'rajin' nk masak...so mkn kt luar je ler..
oleh sbb malas nk lelama ,ckp kat hubby aku nk lepak kedai mamak jer...
sebab kedai mamak ni mmg best...
firstly,sebab service cepat giler..baru order,aku pusing kiri tgok muka hubby aku sat,pusing blik kanan sampai dah order..
wallawehh,speedy habis mamak ni...;-p
2ndly aku suka pi sini sebab variety of food ade...
pilih je ape teragak kat tekak ko..hahaa..

kalo kedai mamak,aku stick ngan kedai ni jer...
Restoran Al-Wazer kat Seremban 2..


sebab semua mknn dia sedap..
selalu order roti naan super gebus,ayam goreng super chruncy...semua nk super lah..


my chenta hati..

my penawar duka..

barli suam powerr..

nasi lemak hubby..dia ngelat lg berdiet..;-p

aku punyer roti naan gebus...

choww!!

6 comments:

intan izani said...

comellah penawar duka pakai tudung... ;)

Ila said...

seremban kat area mana ni ek

fashah84 said...

intan...

comeii kann..skrg ni kalo aku pakai tudung,dia pon sibuk gak nk pakai...

fashah84 said...

ila...

seremban 2...depan petronas garden avenue...

ct N honey said...

roti nan...sedap..bolehlah pergi nanti...

fashah84 said...

ct honey..pi jgn x pi..