sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, April 9, 2011

[segmen]Anda Dan Lagu...





sebelum solat maghrib ni saje nak join satu segmen dari Hackers ni..
segmen ni tentang lagu dan diri kita..

so..aku pilih lagu ni...

DEALOVA(once)

Aku ingin menjadi mimpi indah, dalam tidurmu
Aku ingin menjadi sesuatu, yang mungkin bisa kau rindu
Karena, langkah merapuh, tanpa dirimu
Oh karena, hati t’lah letih

Aku ingin menjadi sesuatu, yang s’lalu bisa kau sentuh
Aku ingin kau tahu bahwa ku, selalu memujamu
Tanpamu, sepinya waktu, merantai hati
Oh bayangmu, seakan-akan

[Reff]
Kau seperti nyanyian dalam hatiku
yang memanggil, rinduku, padamu oo~…
Seperti udara yang ku hela kau se-lalu, ada

[Bridge]
Hanya dirimu yang bisa, membuatku tenang
Tanpa dirimu aku me-rasa, hilang
dan sepi, dan sepi

[Reff] (x2)

Selalu ada, kau selalu ada
Selalu ada, kau selalu ada


nape pilih lagu ni??

sebab lirik lagu ni hubby ade bagi masa aku bercinta-cinta dulu..
hubby ni bukan jenis suka sgt lagu2 ni tapi tak sangka plak dia bleh tulis lirik ni dalam kad birthday aku...memang surprise ler..lepas tu kalo ade jer lagu ni kat radio hubby mesti call@sms suruh aku dgr...and yg paling best masa baru kawen,ade ler hubby nyanyi lagu ni sambil dodoikan aku nk tidur..hahaha...kiranye kalo sekarang dgr lagu ni pasti aku akan teringat memori2 indah kami bersama...
:-)

2 comments:

Hackers said...

wah..romantiknya

aniswany said...

suka sgttt lagu ni dulu =)