sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, April 11, 2011

Bisnes online ape yang masyukkk...bleh dipikirkan ni....;-)


Assalamualaikum....

dah tengahari ni..mesti ramai yg tgh pikirkan apa lunch hari ni...
aku plak puasa hari ni...
lepak je le kat tempat keje hari ni...
dok baca2 akhbar hari ni...
jumpa satu artikel menarik dalam kosmo...
mengenai bisnes online yang paling masyukkk..
kalo ikut peratusan pakaian dan kasut yang paling tinggi..
that means pakaian dan kasut mendapat permintaan yang tinggi daripada pengguna online...
selain tu ade buku dan tempat penginapan...
so aku rasa...statistik ni bleh dipikirkan kalo nak buat bisnes online...
teringin gak nak buat satu bisnes online...
duk umah jer..
x perlu berkejar nak pi office bagai..homebased jer..
lepas tu untung masyyuukkkk jer...
best kan...
mesti kena pikirkan ni...
hurmmmm...
;-)


3 comments:

ct N honey said...

sebelum tu kena cari maklumat dulu,setiap bisnes ni ada untung dan ruginya....

♥ Mrs.Eady ♥ said...

rajin membeli online ni je..heheheh...

june said...

jom join akak berbusiness fazi..sambil sihat, sambil jana untung, sambil makan angin oversea for free of charge..:p