sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, March 31, 2011

AlhamdulillaH...cecah 3 angka...

Assalamualaikum....

syukur Alhamdulillah.....
hr ni follower aku cecah 3 angka....
hr ni dapat follower yg ke 500...oppssss,,,
terlebih sudahh...100 je ler..hahaha...


kira syukur sgt2 ler sebab blog ntah apa2 ku ni berjaya gak menarik minat org nk menfollow..;-)
ye ler aku hanya bercerita hal2 di sekeliling ku jer...xde apa yg menarik..tp berjaya gak cecah 3 angka...syukur sgt2...

so kepada follower aku yg ke 100 (Puteri Bongsu)..
sila tinggalkn nama penuh dan alamat di email aku yer..
fashah84@yahoo.com
coz awk bertuah!!!
ade something utk aku poskan..
InsyaAllah...

anyway,
thanks to Abg Ben too...
sebab byk tolong blogger2 baru mcm aku...
chow!!

16 comments:

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

tahniah dah capai 100 :)

intan izani said...

tahniah kak. hilang penat lelah akak ber blog. hehe. chaiyok kak!

;)

ct N honey said...

tahniah,...mmg rasa dihargai sbb ada yg nak follow blog kita kan....

putribongsu said...

alamakkk!! itu saya ke? heheee..tak perasan lak jadi follower ke 100. ada hadiah ke? malu plak tapi mahu...hehehe...

ok nt sy emel ye.tenkssss

mynameismy said...

perghhhh jelessss! dpt blacberry bold ke? hehehe

Bella Bell said...

tahniah kak..:)

saya dah follow..ruginya..103~huhuu...

kuperludia said...

perrr..jelez jgk...! hehe

fashah84 said...

dr hafiz...thanks sudi masuk blog sy...terharu...

fashah84 said...

adik intan...thanks yer...adik pon byk bg pendapat dlm akak berbloging ni...

fashah84 said...

ct honey,,

mmg btul tu..sy setuju....

fashah84 said...

puteri bongsu...

awk ler tu...email alamt yer...

fashah84 said...

my name is my..

i pon x pakai blackberry tau..huhu...

fashah84 said...

my name is my..

i pon x pakai blackberry tau..huhu...

fashah84 said...

bella bell....

thanks follow..len kali plak yer...hehehe

fashah84 said...

kuperludia...

jgn jelez yer....

Arol Mubin said...

Tahniah! :) Setiap blog ada keunikan tersendiri. Teruskan blogging yeah! :)