sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, March 6, 2011

Hectic Sunday With Joy..;-)

Assalamualaikum...

hari ni agak bz skit...tapi berjaya settle mcm2 hal...
pagi tadi breakfast,dah masak bihun singapore..
dok pikir apa nak masak utk lunch plak..
selagi bergelar isteri,kdg2 naik pening gak memikirkan menu2 yang nak dihidangkan utk hubby..

so,amik keputusan hubby pi le pasar sorg2 coz ari ni aku nk siapkan order dari Ustzh Ana..dia tempah Moist Choc Cake ngan 2 biji marble cake..utk hari jadi anknya,katanya..
sementara my hubby pi pasar,aku terus masuk dapur settlekan tempahan tu...;-)

hubby balik,tgok ape yg dibeli,
terus je masak lunch plak..
masak simple jer hubby kata..so, aku buat 2 keje sekaligus..
masak lunch and baking..
so aku masak kerang masak serai ngan ikan talapia+terung berlado..


hubby terus kuar pi jumpe kawan plak..kalo x sibuk mahu gak aku ikut hubby,tp ade tugas belum selesai..

dalam kul 1 thgri mcm tu semua settle..
Alhamdulillah..
hubby balik tanye..
dah masak ke?abg ade beli McD utk ayg coz tau ayg sibuk,x harap pun ayg dah masak lunch..





hubby pi dapur..terkezuttt..everythings done..
terror x aku..;-p

1 comment: