sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, March 8, 2011

blogger2..sila tolong saya...




Assalamualaikum..

minta tolong kat blogger2..
aku nak follow blog org lain,
tapi keluar user lain..wawa...ntah wawa mn ntah?
mcmn aku nak tukar ke profile aku smula..
dh try klik sign in as different user pon x leh..
puas aku godeh2 tp x berjaya..huhu..



10 comments:

AIN NAZRI said...

uitsss.. nak tolong apa yer puan fasha??

fashah84 said...

ain...

hahaha...bleh plak aku terpublish lps tulis tajuk...

AIN NAZRI said...

tu laa pasal.. baru perasan entry kosong./. uish pelik gak masalah ko nie... apa kata ko buang segala history ke cache2 ke.. then try buka internet lain.. mean tutup window besar bukak new internet explorer.. then try lagik.. aku x penah lak jadi mcm nie.. ke ko ada bukak email google akaun lain ke.. sbb blogger nie dia link ngan gmail kan..

fashah84 said...

history2?cache2?...adoii...aku x tau le...huhuhuhu...:-(

kak ina kl (2) said...

akak memang tak pas lagi tentang hal it ni..muga ada yang dapat berikan pertolongan.

wah rajin gak ek ambil tempahan...baguslah camtu dapat gak duit sampingan

intan izani said...

masalah besar ni. hehe ko ada byk google akaun ke?

fashah84 said...

kak ina...

sy pon hrp sgt2 ade yg tolong ni...

bleh le kak..saje je buat duit sampingan..Alhamdulillah..;-)

fashah84 said...

intan...

aku ade satu je akaun google..ari tu smlm masa aku nk follow,kan kuar nk guna ape?selalu aku tekan google..ntah mcmn mengong,bleh tertekan yahoo...tetiba kuar wawa ni...lps tu terus x bleh ubah dah..huhu...mcmn nk follow org leps ni?

cek chun said...

ni dah boleh follow kan?

fashah84 said...

cek cun...Alhamdulillah...

sudah boleh,,,tegang urat leher selesaikan masalah ni...sy ni bab IT kurenggg...