sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, March 23, 2011

minggu bz tanpa update...haishh...

Assalamualaikum...

beberapa hari ni agak menyepi dari new entri..
ade gak masuk sekejap2 buat BW tapi xde masa nak komen kat blog kawan2 semua..maaf yer...
bukannya apa..balik keja trus jer mengemas rumah..
kami akan berindah ke rumah baru kami..
kami akan berpindah dari Mambau ke Seremban 2..
rumah kami di Mambau akan kami sewakan..
maka kami bermula semula dgn tempat baru dengan angin yang baru..:-)

kalo ikutkan hati mmg le sedih nak tinggalkan rumah yang lama..
tapi office hubby lagi dekat dgn rumah baru kami..
sayu rasa nak tinggalkan rumah lama,
coz rumah tu ler yang pertama aku tinggal slps kami berkahwin..
byk kenangan suka duka sepanjang baru2 mengenali suami sbg seorang suami..
byk peristiwa2 indah berlaku tak kurang juga yang meruntun jiwa kami berlaku..
namun,hubby kata...kami perlukan pembaharuan dalam hidup..
kami perlu hijrah..mudah2n keputusan kami utk berpindah ni akan memberi kebaikan pada kami kelak..
:-)

mungkin beberapa hari with no update..
sebab nak buat pertukaran line tenet ke rumah baru kami..
pasti aku akan rindu pada sahabat2 lain...
yelah...sehari kalo x dapat baca hasil penulisan blogger2 lain mcm x lengkap jer rasa hidup ni..;-)

9 comments:

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

moga bahagia d uma baru yah..=) mik angi baru babe..

fashah84 said...

fatimah...

Insyaallah...i hope so...

intan izani said...

semoga bahagia babe kat umah baru... ;)

lalink7 said...

wahh bestnyee...duk rumah baru persekitaran baru..

akak..akak keje di mana? =))

fRaMe+LenSeS said...

ala takpa akak. mungkin nt omah baru dapat idea baru ka.. hii.. ;)

fashah84 said...

intan....

insyaAllah...Aminn...

fashah84 said...

lalink7...

kat JAINS yangg...

fashah84 said...

frame....

mudh2n dpt idea baru...yg lg best2...

Ila said...

selamat berpindah