sayang selamanya...

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, March 28, 2011

segmen pakcik Ben...Gegar Blogger Baru...

Assalamualaikum...

hari ni nak join satu lagi segmen blogger popular ni....
segmen ni utk blogger baru yang mempunyai follower kurang dari 500...
macam aku ler kiranyer....yg follower blom cecah 3 angka lagi..huhu...
InsyaAllah...satu hari nnti..:-)

gambar pilihan?why?


saya pilih pic ni...hahaha...dah mcm hantu kak limah jer muka abg ben...
comei jer pic ni....x sangka ade gak lelaki yg layan2 bedak sejuk ni..
patutler muka abg ben ni mulus je..hahaha...
gambar ni ade di entri ni..

nape saya jd blogger?

dulu masa mula2 tgok org ade blog macam seronok jer..
teringin gak nak ade blog..
bagi aku blog ni bleh jadi mcm diari..mn tau satu hari nnti ank2,cucu2ku bleh baca tentang kehidupan mak@nenek diorang kan...

blog wajib masuk?

semua latest update dr blog2 yg ku follow...

ok...done...sape nk join bleh klik sini...

43 comments:

faraa halim said...

singgah sini balek ;))

mynameismy said...

singgah n folo!;)

aniswany said...

melawat kwn baru ;) moga success ya ;)) keep in touch
folo you !!

Bib Abdul Hamid said...

tq sudi singgah.. salam perkenalan..

zieha hisham said...

zieha was here =]

lets blogging yeahh , nice blog . like like =))

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Fauzan 'Jahn' Abas said...

salam singgah... Jahn di sini... nice blog...merah love merah love... nice and comel sekali...

shah said...

singgah geng abg ben

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

nadiemsharmz said...

wat lawatan smbil blajaq....hehhehe...slamat berbloging!

NiSha said...

singgah ..
sy folow.. jgn luper updated..
nnti sy singgah lagi..
http://heandsheloves.blogspot.com/

Izamir Ridzwan said...

salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com

Pembawa_Wacana said...

Singgah dari blog bro ben....:)

lenloy said...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

MyMye MyMya said...

singgah sini ^_^

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgahh!! (◕‿◕✿)
dari segmen gegar blogger baru
of course dari abg ben!!♥

kalo kita berblogging dgn hati yang ikhlas dan sentiasa memikirkan apa yang perlu untuk masa hadapan kita akan berjaya..usaha lebih dan bak kata abg ben " idea ada dimana2 cuma kita kena kreatif jer.."

salam kenal dari mommy weiyda
keep it up blogging ya!!‎
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Cahaya Qaseh said...

terjah dr blog abg ben..n xlupa folow sekali..

http://sukadukacahayaqaseh.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

Dda Ly said...

hahaha pic itu, siyes mcm antu kak limah...:P

meh ke rumah..
~Addina Dania sayangku~
keep in touch ye..♥♥♥

cEmpAkA BirU said...

Hahaha...klakar

Bgtau hantu tu

cempaka ada buat bedak sejuk buatan sendiri

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

diyana said...

opersi tinggalkan jejak!!datang dari blog abg ben.. ^^

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

singgah balas segment benA

good luck in blogger world!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Guling2 sini.. ^.^

Mak aihh.. Terkejut tengok gambar tu.. Tak pernah tengok lagi gambar ni.. Hehe..

Fuuyooh said...

salam kenal.. pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

Cik Sara Aspalela said...

hahaha...lawak la gmbr abg ben yg nih...hihihi

http://ciksaraspalela.blogspot.com

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

kejora said...

singgah cni balik..yeay!!

Eyqasara said...

hikhikhikhik... en ben ni agak2 la pon nak letak bedak sejuk tu... mcm maen tepung je rupenye.. hihihi...

Sharienz Sz said...

bls kenjungn dr segmen BA
nice blog..saya nak follow :)

Sal Saari said...

membalas kunjungan sambil memfollow

sabenazakey said...

hantu abg ben balik kg!!!

rosemerahdancoklat said...

hi.. singgah dri blog abg ben smbil follow :)

Hanieqha said...

jalan2 ye kak.. sambey gerun tgk muke abg ben tuh..
hahah

tak kena kt batang hidung sendiri boleh la cakap!!
Perbezaan aku dulu dan sekarang!!

::MRSfie:: said...

salam ziarah.. thanks coz suke blog mrsfie..mrsfie pon suke blog kamu.. keep in touch.. moge kite same2 berjaye..

Dayana Aj said...

melawat blog awk pula..salam perkenalan :))

aizamia3 said...

buat lawatan ke blog awak pulak.. macam2 jawapan tapi majoriti memilih gambar badan ketul2 tu sebagai pilihan.. hhehe..

pRiNCe said...

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?

Adzriel AB said...

adeh...ben jadi pak lawak le pulak ye..

cik faez said...

singgah belog akq from segmen gegar blogger aru AB . salam kenal . ;)

sha said...

singgah sini..

semangat terus berusaha dengan blog, ok..

sya said...

singgah cni balekkkk (^_^)

..Fi..Fibi..Fea.. said...

slm singgah jalan.. follow u.. :)